KÖP VISKOSMATTOR FRÅN CLASSIC COLLECTION

LYXIGA MATTOR TILLVERKADE AV REGANATFIBER SÅ SOM VISKOS OCH BAMBUSILKE

Vi har mattor till olika behov och i olika former. Är du på jakt efter runda mattor har vi ett stort utbud i flera färger och mönster.

Classic Collection har lyxiga viskosmattor tillverkade av Bambu Silke och Viskos, våra viskosmattor finns i olika färger och mönster. Mattor med skimrande ram, matta med långa lyxiga fransar och enfärgade Tencelmattor. Alla mattor är tillverkade för hand och är därför helt unika. Våra viskosmattor är certifierade med Care & Fair. Letar du efter ett matchande kuddfodral har vi ett stort sortiment i olika färger och motiv!


VISKOSMATTOR I OLIKA MÖNSTER OCH LÄNGDER

Letar du efter en matta med mycket liv i? I så fall är en viskosmatta rätt val för dig. Dessa populära mattor ger rummet en otroligt lyxig känsla och är dessutom mjuka som silke och sköna att gå på. Mattorna finns att beställa i flera olika längder och kommer i olika mönster som elegant zebramönster eller fint vävd chevron mönstrad. Här hittar du även runda mattor i viskos som passar fint i hallen. Matcha din viskosmatta med enfärgade kuddar, plädar eller puffar från Classic Collection.

Läs mer
Stäng

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Storlek

Material

Färg

Form

Vävteknik

Produkten har blivit tillagd i varukorgen