BARNRUMSMATTOR

Mysiga barnrumsmattor i olika färger & mönster

Classic Collection har flera fina mattor till barnrummet - runda mattor i ull, mönstrade flatvävda och mysiga djurformade mattor i tuftad ull. En mjuk och härlig barnmatta bidrar med en mysig känsla till barnrumsinredningen och är perfekt för barnen att leka på. Våra barnrumsmattor är handgjorda och mattorna av ull är tillverkade av ofärgat material. I vårt sortiment hittar du barnmattor i olika storlekar och former.

Vi har mattor för alla rum! Välj bland badrumsmattor, gångmattor, dörrmattor och många fler. Hos Classic Collection hittar du även ett stort sortiment av runda mattor. Alla våra mattor är certifierad med Care & Fair.

Djurformade och runda mattor till barnrum

Överraska dina barn med en ny barnrumsmatta. Här hittar du lekfulla djurformade mattor till barnens rum som blir en rolig detalj som barnen kommer att uppskatta. Välj bland mattor med formen av en zebra, leopard, tiger och många fler typer av djur. Här hittar du även ett urval av runda barnrumsmattor i mjuk ull som gör barnens rum extra mysigt. Våra runda mattor finns i färgerna beige och grått, och finns att beställa i två olika storlekar. Matcha mattorna till barnrummet med fina kuddar och kuddfodral i unika mönster från Classic Collection.

BARNRUMSMATTOR
Läs mer
Stäng

Material

Färg

Form

Vävteknik

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen