Prydnadskuddar & fodral

Classic Collections erbjuder vackra prydnadskuddar & fodral i olika färger och former.

Hos Classic Collection hittar du vackra prydnadskuddar och fodral i många olika färger och former. Våra dekorativa prydnadskuddar med matchande kuddfodral kan vara inredningsdetaljen som gör att soffan och rummet i sin helhet får ett annat liv. Alla kuddar är handsydda med omsorg vilket skapar en unik känsla. Man både ser och känner att kuddarna är tillverkade med kärlek och genuinitet. Självklart finns det olika material att välja på. En liten detalj, men en viktig sådan, är att kuddarna är OEKO-TEX certifierade. Detta innebär kuddarna uppfyller höga humanekologiska krav - och innehåller därmed inga kemikalier i halter som är hälsoskadliga. Dessutom har vi mattor och övriga inredningsdetaljer som matchar med prydnadskuddarna och fodralen. Kolla in vårt sortiment för enkelt hitta prydnadskuddar som passar ditt hem!

Prydnadskuddar för ett skönare och snyggare rum

Genom att dekorera sitt hem med prydnadskuddar kan du skapa en snygg och mysig känsla. Samtidigt är prydnadskuddar en bra möjlighet till att skapa en stil som är unik för dig och din personlighet. Prydnadskuddar med snygga fodral är helt enkelt ett bra sätt att skapa stora förändringar med små medel. Att ha prydnadskuddar kan dessutom vara ett lyft för alla rum i hemmet. Om du vill olika känslor i hemmets olika rum är kuddar ett enkelt och relativt billigt sätt att göra detta. Det är samtidigt lätt att byta fodralen efter olika årstider och säsonger för att exempelvis skapa mysig julstämning under vintern.

Prydnadskudde för sovrum

Många gillar att ha prydnadskuddar i sovrummet som matchar med sängöverkastet för att skapa en snygg och mysig miljö i ett av hemmets lugnaste rum. Att vakna till en mysig omgivning är alltid en bra start på dagen. Likaså är det alltid skönt att gå och lägga sig i en säng där mysiga och sköna prydnadskuddar väntar. Många upplever faktiskt att deras sömnkvalitet blir bättre av att ha en harmonisk och härlig känsla i sovrummet. Prydnadskuddar är även otroligt skönt för den som gillar att ta en tupplur då och då. Att pryda sovrummet med kuddar har alltså fler fördelar än att bara skapa en viss typ av känsla.

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen