Dörrmattor

Små och stora dörrmattor

Söker du efter en stor eller liten dörrmatta till din hall? Hos oss på Classic Collection hittar du både små och stora dörrmattor i olika material och utföranden. Oavsett om du tänkt använda din dörrmatta inomhus eller utomhus, erbjuder vi slitstarka modeller som klarar av att både ligga inne och ute i ur och skur. Dessutom är de tillverkade för att minimera halkrisk och avleda kyla från golvet. I vårt sortiment finner du roliga dörrmattor i olika mönster, men även klassiska modeller som skapar en fin inredning och blickfång i hallen. Välj din favorit bland klassiska och eleganta dörrmattor!

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

Vävteknik

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Fina dörrmattor i praktisk design

Vi erbjuder fina dörrmattor som är utformade för att vara både är stilrena och praktiska. De allra flesta vet att grus och smuts är nästintill omöjligt att inte släpa in i huset, och därför kommer en dörrmatta i praktisk design väl till hands. Dessutom ger samtliga av våra modeller hemmet en lyxig känsla av design och estetik. Oavsett om du söker en tjock eller tunn dörrmatta, kan du hitta garanterat hitta en passande variant i vårt sortiment.  

 

Vår tillverkningsprocess

När du handlar en dörrmatta hos oss gör du det med gott samvete. Våra dörrmattor är nämligen omsorgsfullt handtillverkade av återvunna PET-flaskor. De är dessutom certifierade med Care & Fair, vilket garanterar en bra arbets- och livsmiljö för våra mattvävare. Vi på Classic Collection är måna om att våra tillverkningsprocesser går hand i hand med hållbarhet och miljö. Därför ser vi alltid till att kombinera design med hållbarhet på ett innovativt sätt. 

 

Fler mattor från Classic Collection

Utöver dörrmattor erbjuder vi även snygga mattor till hemmets alla övriga rum. Vi har bland annat ett stort sortiment av runda mattor i olika färger och storlekar. Hitta din favorit bland våra barnrumsmattor, ullmattor och hallmattor

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen