Dörrmattor

Dörrmattor i Ull & Jute

Classic Collection erbjuder dörrmattor i två storlekar: 50x80 cm och 60x90 cm. Vi har enfärgade släta mattor som smälter in i vilken miljö som helst, samt mönstrade och klippta mattor för en mer uttrycksfull design. Våra dörrmattor är av hög kvalitet och tillverkade för att hålla länge. Skapa en fin inredning och håll smuts och fukt borta från golvet med våra klassiska och eleganta dörrmattor.

Dörrmattor i ull och jute key

 

 

Storlek

Färg

Material

Populära produkter

Fina dörrmattor i praktisk design

Vi erbjuder fina dörrmattor som är utformade för att vara både är stilrena och praktiska. De allra flesta vet att grus och smuts är nästintill omöjligt att inte släpa in i huset, och därför kommer en dörrmatta i praktisk design väl till hands. Dessutom ger samtliga av våra modeller hemmet en lyxig känsla av design och estetik. Oavsett om du söker en tjock eller tunn dörrmatta, kan du hitta garanterat hitta en passande variant i vårt sortiment.  

 

Vår tillverkningsprocess

När du handlar en dörrmatta hos oss gör du det med gott samvete. Våra dörrmattor är nämligen omsorgsfullt handtillverkade av återvunna PET-flaskor. De är dessutom certifierade med Care & Fair, vilket garanterar en bra arbets- och livsmiljö för våra mattvävare. Vi på Classic Collection är måna om att våra tillverkningsprocesser går hand i hand med hållbarhet och miljö. Därför ser vi alltid till att kombinera design med hållbarhet på ett innovativt sätt. 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen