GÅNGMATTOR

Slitstarka gångmattor i vackra färger och mönster

Hos Classic Collection hittar du ett stort sortiment av ullmattor, dörrmattor, barnrumsmattor och mycket mer! Våra gångmattor passar lika bra som hallmatta och köksmatta som en matta att lägga bredvid sängen. Vi har gångmattor i olika längder, färger och material, vissa är vändbara. Våra enfärgade gångmattor i obehandlad ull är lika fina och slitstarka som de tvåfärgade med geometriska mönster. Vi har även en gångmatta i återvunnen PET som är lätta att hålla ren, de kan dessutom användas utomhus. Om du letar efter en matta att ha under det runda soffbordet har vi även ett stort utbud av runda mattor. Alla våra mattor är certifierade med Care & Fair.

Gångmattor är en väsentlig del av inredningen i hemmet om man är ute efter att skapa en hemtrevlig känsla. Gångmattor fungerar på sådant sätt att de fyller ut de ensamma golven och skapar en mer lyxig känsla. Faktum är att det finns flertalet utrymmen där det behövs en gångmatta, då det vanligtvis finns utrymmen i hemmet med långsmalt mått. Det är därför som gångmattor vanligtvis används i en längre hall. Exempelvis, bredvid sängen, i köket längs diskbänken, på kontoret, och i källaren. Alltså, som hallmatta och köksmatta. Vår vision på Classic Collection är att kunna erbjuda gångmattor som kommer i olika varianter, flera olika kvalitéter, färger och storlekar. En del av dem är även vändbara. Våra gångmattor slitstarka i vackra färger och mönster.

Gångmattor i olika längder och mönster

Upptäck våra olika modeller av slitstarka gångmattor som finns i flera spännande mönster och längder. Långa smala ullmattor som du kan ha både i hallen, köket eller bredvid sängen. Här hittar du gångmattor med geometriska mönster i olika färger och snygga enfärgade mattor. Matcha din gångmatta med någon av våra vackra speglar i mässing. Här hittar du också våra mjuka och fluffiga luggmattor, som finns att beställa i flera olika storlekar, färger och modeller.

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

Vävteknik

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

Våra gångmattor

Vi erbjuder ett vidsträckt sortiment av ullmattor, dörrmattor, barnrumsmattor, och mer. Våra enfärgade gångmattor i obehandlad ull är lika fina och slitstarka som de tvåfärgade med geometriska mönster. Någonting som gör våra gångmattor unika, är det faktum att vi har en gångmatta i återvunnen PET som är dels enkla att hålla ren och kan användas utomhus. Samtidigt är det miljövänliga i och med att det är en återvunnen gångmatta. Vilket gör den tidsenlig med vad som är relevant idag. Dessutom är alla våra mattor certifierade med Care & Fair. Vid val av en gångmatta kan det vara fördelaktigt att ha några olika gångmattor att välja mellan för att göra ett så bra och rättvist resultat som möjligt. Fortsättningsvis, ponera att du också letar efter en matta att ha under det runda soffbordet, då har vi även ett generöst utbud av runda mattor, här på vår hemsida. Gångmattor är unika och passar bra på olika platser i hemmet, inte bara på grund av dess form men också för att vi här på Classic Collection erbjuder gångmattor i olika material, färger, och mönster! Du kan alltså välja bland mängder av gångmattor hos oss, det finns gångmattor som passar alla och varje hem.

 

Vart ska jag lägga min gångmatta?

Det kan det vara hemtrevligt att placera en gångmatta i på kalla golv, det gör det bekvämare att gå på och det skapar dessutom en mysig känsla till hemmet. Våra gångmattor besitter dessutom god kvalité vilket gör att de håller sitt skick länge och du kan njuta av dem i många år. Inred därför ditt hem med våra mattor. Gångmattor är både bekväma att gå på men de är också en snygg inrednings-komponent. Hos oss på Classic Collection hittar du just detta till ett bra pris även. Du kan välja mellan ett brett sortiment av gångmattor så att du kan fylla ut alla dina tomma utrymmen.

 

Vad är viktigt att tänka på med en gångmatta?

Det kan vara fördelaktigt att ta hänsyn till några specifika saker innan man köper sin gångmatta. Genom att förbereda och planera lite i förväg, exempelvis vad som är viktigt hos sin gångmatta så kan man enklare fatta rätt beslut. Vad gäller färg, storlek, mönster och material med mera. Nedan finner du några hjälpsamma svar på frågor vad gäller valet av din gångmatta. Det finns faktiskt några saker att fundera på, exempelvis vilken matta som passar till vilket rum. Det kan vara fördelaktigt att se hur inredningen ser ut i det rum som du önskar addera en gångmatta till, för att se vilka färgkombinationer som går bäst ihop.

 

Vad behöver jag tänka på vid köp av gångmatta?

Hursomhelst, det finns kanske en del frågor hos dig som är intresserad av att köpa en gångmatta. Exempelvis "vad behöver jag tänka på vid köp av gångmatta", först och främst behöver du se till att mäta området som du har tänkt att täcka med en gångmatta. Hos oss är det enkelt och smidigt att välja storlek på din gångmatta online. Våra matter erhåller däremot de vanligaste, mest eftertraktade, storlekarna som passar i de allra flesta hemmen. Oavsett om du är ute efter något mjukt och stilrent eller om du är ute efter en sträv och tuff gångmatta så kan du hitta det hos oss.

 

Vad behöver jag tänka på vid storlekar av gångmatta?

Vidare kanske du också funderar på "vad behöver jag tänka på när det kommer till storlek", där är det viktigt att minnas att vi erbjuder snygga gångmattor av hög kvalitét oavsett storlek. Kanske vill du kombinera olika mattor i ett och samma rum eller så kanske du vill ha en längre gångmatta som sätter ton för hemmet. Det är upp till dig. Ponera att du vill kombinera några olika, isåfall kan du antingen köpa flera av samma modell av matta eller olika.

 

Vilket material är att föredra?

När du ska köpa en gångmatta från oss så behöver du inte oroa dig för vilken gångmatta som är bäst. Oavsett material, färg och mönster, och storlekar. Det finns något för alla helt enkelt. Kanske vill du ha en gångmatta som är snygg och bekväm att gå på men till ett bra pris. Det kanske också är viktigt att välja en matta som är lätt att rengöra, om det finns barn i hemmet exempelvis. Det hittar du hos oss!

 

Kan jag få hjälp i mitt val av gångmatta?

Naturligtvis går det att få hjälp av oss experter på gångmattor på Classic Collection. Vi har till och med gjort det så smidigt att i bilderna på gångmattor finns det oftast en bild på mattan i ett rum så att man får en tydlig bild av vart och hur det går att placera mattan. Sedan erbjuder vi också en god kundservice så om du har några frågor eller funderingar kan du enkelt vända dig till oss genom att kontakta oss här via vår hemsida. Det ska vara snabbt, billigt, och enkelt att beställa hem en gångmatta!

 

Ska man tvätta gångmattan?

Genom att tvätta gångmattan regelbundet så kommer mattan att hållas ren och fräsch så länge som möjligt. Livslängden på gångmattan ökar och du kan räkna med att den ser fräsch och snygg ut flera år efter att du har införskaffat den. Det som är viktigt att tänka på är hur du ska tvätta gångmattan på bästa sätt för att den ska behålla sin kvalietét och utseende.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen