Gångmattor

Gångmatta för hall & kök

Hos oss finner du snygga gångmattor för hall, kök eller att lägga bredvid sängen. Våra gångmattor är tillverkade i obehandlad ull och ger en lyxig och ombonad känsla. Samtliga modeller är tillverkade i slitstarkt material för att fungera i alla delar av hemmet, och kan dessutom användas utomhus vid behov. Våra gångmattor är certifierade med Care & Fair, vilket innebär att vår tillverkningsprocess tar hänsyn till både människa och miljö. Se vårt stora sortiment av gångmattor och hitta din favorit! 

Gångmattor Classic Collection för hall kök I ull

 

 

Storlek

Färg

Material

Populära produkter

Hitta gångmatta i olika längder & mönster

I vårt sortiment finner du gångmatta i olika längder, färger och material. Vissa modeller är dessutom vändbara. Kanske är du ute efter en lång gångmatta till hallen? Eller en rund matta att ha under det runda soffbordet? Oavsett hur du tänkt använda din matta, har vi modeller som är anpassade efter olika ytor och rum. Våra enfärgade gångmattor är lika fina och slitstarka som de tvåfärgade med geometriska mönster. Hos Classic Collection hittar du ett stort sortiment av ullmattor, dörrmattor, barnrumsmattor och mycket mer!

Vanliga frågor & svar

Vart ska jag placera min gångmatta?

Det kan det vara hemtrevligt att placera en gångmatta på kalla golv för att skapa en mer ombonad känsla i hemmet. Våra gångmattor besitter dessutom god kvalité vilket gör att de håller sitt skick länge och du kan njuta av dem i många år. Hos oss på Classic Collection kan du välja mellan ett brett sortiment av olika modeller så att du kan fylla ut alla dina tomma utrymmen.

 

Vad ska jag tänka på inför ett köp?

Först och främst behöver du se till att mäta området som du har tänkt att täcka med en gångmatta. Hos oss är det enkelt och smidigt att välja storlek online. Våra mattor är anpassade efter de vanligaste storlekarna som passar i de allra flesta hemmen. Oavsett om du är ute efter något mjukt och stilrent eller om du är ute efter en sträv och tuff modell så kan du hitta det hos oss.

Ska man tvätta gångmattor?

Gångmattor bör tvättas regelbundet för att hållas rena och fräscha så länge som möjligt. Livslängden på mattan ökar och du kan räkna med att den ser fräsch och snygg ut flera år efter att du har införskaffat den. Det som är viktigt att tänka på är hur du ska tvätta mattan på bästa sätt för att den ska behålla sin kvalietét och utseende.

Kan jag få hjälp i mitt val av gångmatta?

Svårt att välja vilken gångmatta som är rätt för ditt hem? Naturligtvis går det att få hjälp av oss experter innan du gör ditt val. Har du frågor eller funderingar kan du enkelt kontakta oss här via vår hemsida. Det ska vara snabbt, billigt, och enkelt att beställa hem en gångmatta!

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen