Välkommen till vårt Pressrum!

På vår pressida får du exklusiv tillgång till våra senaste kollektioner och produkter, perfekta för foto- och filmproduktioner. Vi erbjuder även en omfattande bildbank för Återförsäljare och Pressmedlemmar. Missa inte chansen att vara bland de första att upptäcka våra senaste nyheter och uppdateringar. Kontakta oss för presslån och få inloggningsuppgifter för att utforska vårt inspirerande sortiment.


 

 

Presslån

Vi är glada att erbjuda presslån av våra produkter för foto- och filmproduktioner. Kontakta oss via e-post för att skicka in din förfrågan och få mer information om tillgängliga produkter för lån.


 

Förfrågan

Bildbank

För att få tillgång till vår omfattande bildbank krävs ett Återförsäljare- eller Presskonto. Om du inte har inloggningsuppgifter, vänligen mejla oss så hjälper vi dig att få tillgång till de högupplösta bilderna och grafik som du behöver för din redaktionella täckning.
​​​​​​

Inloggningsuppgifter

Nyheter

Håll dig uppdaterad med våra senaste kollektioner och produktnyheter. Vi släpper kontinuerligt spännande och stilfulla kollektioner som du kan hitta här. Missa inte chansen att vara bland de första att upptäcka våra nya tillskott till Classic Collection.

 

Nyheter

 


 

Utforska våra pressklipp

Nedan publiceras utvalda pressklipp som har fått prominent plats i ledande inredningsmagasin. Vi bjuder in dig att upptäcka och inspireras av en mix av artiklar som framhäver våra mattor, kuddar och plädar.

 

Nya Rum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sköna hem

 

 

 

 

 

 

 

Lantliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Leva & Bo

 

 

 

 

 

Plaza

 

 

 

Residence

 

 

 

 

 

 

Elle

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen