ENFÄRGADE KUDDAR

Snygga prydnadskuddar i olika färger

Ge din soffa eller en fåtölj lite extra färg med snygga enfärgade kuddar från Classic Collection. Här hittar du sammetskuddar, fluffiga ullkuddar och prydnadskuddar i flera olika färger och former. Kuddar som passar både till vardagsrummet eller sovrummet för att göra ditt hem mer inbjudande. Enfärgade kuddar och kuddfodral passar även mycket bra att kombinera med mönstrade kuddar, eller så väljer du enfärgade kuddar och blandar med olika färger som beige, blå och grå.Matcha dina kuddar med tillhörande överkast eller en fin ullpläd från Classic Collection.

Brett sortiment av prydnadskuddar i fina detaljer

Uppdatera ditt hem med nya kuddar i vackra detaljer. Här hittar du kuddar med nitar, kuddar med bollar och tofsar samt mjuka sammetskuddar med fransar. Matcha dina kuddar med våra mjuka och fina mattor. Alla våra enfärgade kuddar och kuddfodral är gjorda av 100% bomull eller ull och är OEKO-TEX certifierade.

ENFÄRGADE KUDDAR
Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

Dekorativa soffkuddar hos Classic Collection

Ett bra sätt att skapa en hemtrevlig känsla att använda dekorativa soffkuddar. Soffkuddar behöver inte bara finnas för att göra soffan ännu skönare. Om du vill ta vardagsrummet, eller något annat rum, till nästa nivå erbjuder Classic Collection dekorativa soffkuddar som hjälper till att skapa den känsla du är ute efter. Eftersom vi har soffkuddar i olika färger, mönster och storlekar finns det något för alla. I vårt sortiment kan du både inspireras och hitta dina egna favoriter. Vi har mjuka och sköna kuddar samt kuddfodral. Om du tycker det är svårt att veta vilka soffkuddar som skulle passa i ditt hem kan du alltid surfa runt på vår hemsida för att hitta inspiration. På hashtaggen #ClassicCollection kan du även bli inspirerad av kunder som har valt in inreda sina hem med våra produkter. Låt dig inspireras av Classic Collection och våra andra kunder för att hitta handvävda och mysiga soffkuddar som passar i ditt hem!

 

Soffkuddar av kvalitet

Självklart ska en soffkudde kännas bra och passa in med hemmets övriga inredning. Men vi på Classic Collection tycker även att det finns andra saker att ta hänsyn till när man inreder sina hem. Vi strävar efter att människor och miljö ska må bra. Därför är vår ambition att erbjuda produkter som tillverkas under rättvisa och hållbara förhållanden. Trots att vi använder material av högsta möjliga kvalitet är vi också medvetna och uppmärksamma på hur konsumtionen påverkar vår planet. I största möjliga mån väljer vi processer och material som är hållbara för människor och miljö. Dessutom stödjer vi det Europeiska mattiniativet Care & Fair vilket innebär att vi bland annat strävar efter rättvisa löner, säkra arbetsförhållanden och bättre levnadsstandard för människor runt om i världen. Eftersom våra kuddar, plädar och överkast är certifierade enligt OEKO-TEX kan vi garantera att våra produkter är fria från giftiga ämnen. Denna certifiering minimerar även vår påverkan på miljön. Med våra soffkuddar kan du helt enkelt njuta och mysa med gott samvete.

 

Soffkuddar som inredning

Classic Collection har inte bara kuddar som håller höga standarder när det gäller människors rättigheter och miljöpåverkan. Våra soffkuddar är också perfekta prydnadskuddar med mycket fina detaljer och stilfulla uttryck. I vårt breda sortiment finns det mängder av olika stilar på soffkuddar som erbjuder alla typer av människor att leva stilsäkert. Oavsett om du gillar enkelfärgade eller mer färgstarka kuddar har vi något för dig. Det finns inget rätt eller fel när du ska inreda ditt hem. Låt din personlighet komma till uttryck genom att inreda med soffkuddar efter din smak med hjälp av Classic Collection. Självklart har vi även kuddar som är mysiga och mjuka för den som gillar att njuta av avslappnande stunder i soffan. För den som gillar att skapa en känsla efter årstider och säsonger så är soffkuddar ett perfekt sätt att göra detta. Eftersom det är enkelt att byta fodralen på kuddarna kan du snabbt byta till andra färger eller mönster för att matcha med den nuvarande årstiden.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen