SVENSKA HANDVÄVDA TRASMATTOR

Hos oss hittar du handvävda trasmattor i bomull

Trasmattor kan vara ett bra sätt att lägga till lite textur och ge en mer mysig och ombonad känsla i hemmet. I vårt utbud finner du kvalitativa och slitstarka trasmattor som både är lätta att rengöra och underhålla. Våra handvävda trasmattor tillverkas av material som håller högsta tänkbara kvalitet under rättvisa och hållbara förhållanden för både människor och miljö.

 

Storlek

Färg

Material

Populära produkter

Mattor för alla hem

Välj mellan vackra trasmattor i olika former och färger för alla typer av hem. Trasmattorna finns i mörka varma färger, men även vita eller ljusa färger som ger rummet lyster och energi. Vi erbjuder även flera modeller av trasmatta med mönster som ger en känsla av rörelse och liv till hemmet. Du kan även spana in vårt utbud av luggmattor och moderna mattor, som är perfekta för att skapa en unik och stilfull look i ditt hem!

 

Kan man tvätta en trasmatta?

Det går oftast att tvätta en trasmatta i tvättmaskin, men du kan även rengöra den på andra sätt. Nedan har vi tagit fram några förslag på hur du kan gå tillväga:

  1. Börja med att damma av mattan så att du tar bort smutspartiklar och damm
     
  2. Om mattan inte är särskilt smutsig, kan du försöka tvätta den med ljummet vatten och en mild tvållösning. Gnugga in tvålen i mattan och skölj sedan av med rent vatten.
     
  3. Om mattan är mycket smutsig kan du behöva använda ett rengöringsmedel för att få bort all smuts. Gör en lösning av rengöringsmedel och ljummet vatten och gnugga in i materialet. Skölj sedan av med rent vatten.
     
  4. Låt mattan torka ordentligt innan du använder den igen. Du kan också försöka torka den med en dammsugare eller en fön för att få bort så mycket fukt som möjligt.

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen