Kuddar från Classic Collection

DEKORATIVA PRYDNADSKUDDAR & KUDDFODRAL I bomull, ull och  bomullsSAMMET. Finns i flera färger och mönster.

Välj bland vårt breda sortiment av prydnadskuddar och kuddfodral. Här finns kuddar i bomull, bomullssammet och fluffiga kuddar i ull. Kuddarna finns i många vackra färger som matchar vårt breda sortiment av mattor. Classic Collection erbjuder kompletta prydnadskuddar med innerkudde samt kuddfodral i olika material, var och en unik, kuddarna är handsydda med omsorg. Vi designar lyxiga sammetskuddar med och utan sydda mönster, tryckta kuddar med zebramönster, och toffsprydda kuddfodral. Kuddar är inredningsdetaljen som kan förändrar ett helt rum, mixa och matcha i soffan eller på sängen. Alla våra kuddar är OEKO-TEX certifierade. Hos Classic Collection hittar du även eleganta inredningsdetaljer så som speglar, ullplädar, puffar med mera.

KUDDAR OCH KUDDFODRAL I OLIKA FÄRGER OCH MATERIAL

Välj bland vårt breda sortiment av prydnadskuddar och kuddfodral. Här finns kuddar i bomull, bomullssammet och fluffiga kuddar i ull. Kuddarna finns i många vackra färger. Hos Classic Collection hittar du även eleganta inredningsdetaljer så som speglar, ullplädar, puffar med mera. Vi har ett stort sortiment av runda mattor i olika färger som blir en perfekt matchning tillsammans med våra prydnadskuddar! 

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

PRYDNADSKUDDAR OCH FODRAL

Det enklaste sättet att förändra och förnya i ditt hem, är att byta ut dina prydnadskuddar. Nya kuddar kan förvandla ditt rum och ge det en helt ny känsla, ta fram och förstärka färger i ditt hem som du vill ska få ta mer plats eller dämpa färger du inte vill ska vara så framträdande. Blanda mellan våra olika färger och mönster och byt kuddfodral efter säsong för att förnya och få en uppdatering som inte kostar allt för mycket. Precis som våra andra produkter är våra kuddfodral handgjorda med omsorg. Välj kuddar i olika material och storlekar för att skapa den perfekta harmonin i ditt hem. Alla våra kuddar och fodral är OEKO-TEX certifierade. 

Vad ska man tänka på när man väljer ut nya kuddar?

Kuddens storlek, färg, form och stil utgör en väldigt viktig del av helheten i rummet. Kuddar som är vändbara är väldigt användbara då de enkelt och snabbt kan förändra känslan i rummet genom att vända på kuddarna. Många väljer att ha dubbla uppsättningar kuddar - en uppsättning för sommaren och en för vintern. På så vis kan du inreda säsongsbetonat och det är en enklare förvandling än att t.ex. byta gardinerna. 

Våra kuddar finns i två olika storlekar - 50 cm x 50 cm eller 60 cm x 40 cm. Vi erbjuder kuddar med fyllning, eller separata innekuddar. Priserna för våra prydnadskuddar varierar från 395 kr till 1250 kr. Våra vackra mönstrade kuddfodral börjar på 395 kr. De är gjorda av mjukaste bomull och mönstret är handtryckt. I det högre spannet finner du till exempel våra handknutna prydnadskuddar av finaste nyzeeländsk ull. 

Då våra produkter är handgjorda kan avvikelser förekomma mellan mönster, färg och storlek. Detta gör våra produkter levande och unika. 

Många av våra prydnadskuddar är Care & Fair certifierade vilket betyder att delar av priset säkerställer att hantverkarna har skäliga arbetsvillkor. Vi skänker också pengar till mattvävardistrikten vilket ger barnen i de här distrikten tillgång till skolgång och sjukvård. Inredningsdetaljer från Classic Collection skapar arbete och bidrar till att hantverkstraditioner kan leva vidare. 

Classic Collections olika kuddar

På Classic Collection kan du handla ljuvliga kuddar i bomullssammet som är omsorgsfullt handgjorda i Indien. Var och en av dessa tidlösa kuddar andas lyx och elegans. Några av våra kuddar i bomullssammet har sydda mönster på ena sidan och är släta på andra sidan vilket gör att du enkelt kan förändra känslan i ditt rum från dag till dag. 

Med våra enfärgade kuddar har du möjligheten att på ett stilrent sätt modernisera ditt hem. En enfärgad kudde fungerar lika bra i soffan som på sängen. Matcha gärna en enfärgad kudde med en mönstrad kudde, eller varför inte med några av våra plädar och överkast. En enkel enfärgad kudde behöver inte vara tråkig utan kan snarare utstråla elegans i sin enkelhet. 

Vårt sortiment består även av handknutna prydnadskuddar av finaste nyzeeländsk ull, kuddar med monogram, kuddar med brodyr och stort urval av mönstrade kuddar att välja mellan. Du kan med fördel matcha någon av våra mönstrade kuddar med enfärgade plädar eller överkast. För en perfekt harmoni i rummet föreslår vi att du även kompletterar med en matta i en vacker design. Här kommer du åt vårt fulla sortiment av mattor

Vi erbjuder också innerkuddar i olika storlekar som säljes separat. Vi har innerkuddar med måtten 50cm x 50cm eller 40cm x 60cm. Här kan du få en överblick över alla våra kuddfodral.

Välj en rättvis kudde 

På Classic Collection erbjuder vi handgjorda produkter av gediget hantverk. Vi erbjuder priser som säkerställer att hantverkarna har en rättvis anställning. Alla våra kuddar är gjorda av 100% bomull och är OEKO-TEX certifierade. Certifieringen är en garanti för att våra produkter är fria från giftiga ämnen. Dessutom minimerar produkter med denna certifiering vår påverkan på miljön. Vår ambition är att ge dig det allra bästa inom inredning och trender, utan att tumma på arbetsvillkoren för de anställda som vi arbetar med. 

Alla våra produkter har ett unikt utseende och en alldeles egen berättelse. När du håller våra kuddar, plädar och mattor i dina händer vill vi att du ska känna hantverket. Vi hämtar inspiration från olika delar av världen, från Skandinavien till Mellanöstern, och har på så vis utvecklat en säregen kollektion, full av historia och passion. 

Hos oss finns någonting för alla och vi fyller ständigt på med nyheter. Oavsett om du vill inreda minimalistiskt eller färgsprakande, nordiskt stramt eller bohemiskt, mönstrat eller enfärgat - vi har produkter som passar alla stilar och hem. Vi är övertygade om att du hittar det du söker hos oss på Classic Collection. 

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen