Badrumsmatta

Lyxiga badrumsmattor

Hos Classic Collection hittar du mjuka och bekväma badrumsmattor för alla typer av badrum. En badrumsmatta är inte bara en fin inredningsdetalj att sätta fötterna på, utan bidrar även till en mysig och inbjudande atmosfär. Här kan du ta del av ett brett utbud av snygga, handgjorda och vävda bomullsmattor i stilren design. Oavsett om du söker en liten, rund, lång eller stor badrumsmatta, har vi flera modeller att välja mellan. Hitta din personliga favorit i vårt stora sortiment av badrumsmattor. 

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

Snygga badrumsmattor i olika mönster

Vill du höja utseendet i badrummet kan du göra detta med en lyxig badrumsmatta i mönster. Här finner du snygga badrumsmattor i flera olika stilar – välj mellan klassiskt rammönster Green Key-mönster, eller badrumsmatta i zebra-mönster. Våra mattor är rektangulärt utformade och finns i storleken 60x90 cm. De passar därför perfekt att ha framför handfatet eller vid duschen. För en komplett stil kan du matcha din nya matta med dörrknoppar och speglar från Classic Collection.

Vi erbjuder inte bara matta till badrum – i vårt sortiment hittar du mattor till alla rum. Gör hallen extra välkomnande och hitta din favorit bland alla våra fina gångmattor. Vi har även ett stort sortiment av mysiga barnrumsmattor!

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen