Lyxig badrumsmatta

Hos Classic Collection hittar du mattor för alla typer av badrum. En matta till badrummet är inte bara en fin inredningsdetalj att sätta fötterna på, utan bidrar även till en mysig och inbjudande atmosfär. Här kan du ta del av ett brett utbud av mjuka, handgjorda och vävda bomullsmattor i stilren design. Oavsett vilken stil du föredrar, har vi flera modeller att välja mellan. Spana in vårt sortiment och hitta en badrumsmatta i din personliga stil! 

 

Storlek

Färg

Material

Populära produkter

Mjuka mattor i olika mönster

I vårt stora utbud finner du mjuka, härliga mattor i flera stilar – välj mellan klassiskt rammönster Green Key-mönster, eller exklusiva badrumsmattor i zebra-mönster. Vill du höja utseendet i badrummet kan du även göra detta med en tjock, lyxig badrumsmatta.

Våra standard-modeller är rektangulärt utformade och finns i storleken 60x90 cm. Har du ett badrum som endast kan möbleras med specifika mått, erbjuder vi även möjlighet till måttbeställd badrumsmatta i valfri storlek. Då kan mattan skräddarsys helt efter dina behov. Vi erbjuder inte bara badrumsmattor – i vårt sortiment hittar du mattor till alla rum. Gör vardagsrummet extra välkomnande och hitta din favorit bland alla våra fina vardagsrumsmattor. Vi har även ett stort sortiment av sköna sovrumsmattor!

 

Vanliga frågor & svar

 

Hur ofta ska man tvätta badrumsmatta?

Du bör tvätta din badrumsmatta minst en gång i månaden för att hålla den ren och fri från bakterier och smuts. Om mattan används mycket oftare eller om det finns någon i hushållet som lider av allergier, kan det vara bra att tvätta den oftare, till exempel en gång i veckan.

 

Kan man använda en vanlig matta i badrummet?

Det är möjligt att ha en vanlig matta i badrummet, men det kan vara mindre lämpligt eftersom en vanlig matta inte är designad för att hantera den höga fuktigheten som finns i badrum. En badrumsmatta har vanligtvis en gummerad botten som hindrar den från att glida och absorbera fukt, vilket minskar risken för att mögel och bakterier bildas. 

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen