Köksmattor

Dags för en ny köksmatta? Hos oss finner du köksmattor i stilren, skandinavisk design. En matta i köket bidrar inte bara till en mer ombonad och trivsam känsla, den skyddar även köksgolvet från slitage och förlänger dessutom golvets livslängd. Förutom att våra mattor tillverkas under rättvisa och hållbara förhållanden är dem även tillverkade av material som håller bästa möjliga kvalitet. Hitta en passande köksmatta och hämta inspiration från vårt stora utbud av modeller i olika färger och mönster!

Storlek

Färg

Material

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Hitta matta till köket hos Classic Collection

Funderar du vilken som är den bästa köksmattan för just ditt kök? En matta till köket ska vara både vara praktisk och fin, och kan fylla en rad olika funktioner beroende på hur man bor. Vi erbjuder flera tåliga och slitstarka modeller i olika material och utföranden. Kanske är du ute efter en gångmatta eller jutematta till ditt kök? I vårt sortiment finner du mängder av små, stora, runda köksmattor och mycket mer!  

 

 

Varför ska man ha en köksmatta?


Det finns såklart många anledningar till att ha en köksmatta. Bland annat bidrar mattan till ett mjukare golv samtidigt som den skyddar ytan. Dessutom finns det många estetiska fördelar med en matta i köket. Därför kan man genom att välja rätt färg och storlek ge hela köket ett lyft. Samtidigt bör du välja en modell i rätt storlek. Tänk därför på att ett avlångt kök bör ha en avlång köksmatta, och att stolarna ska rymmas på mattan om du har köksmatta under bordet. 

Har du frågor, funderingar eller vill ha hjälp med din beställning? Varmt välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen