Stora mattor

Stor matta för alla rum

Classic Collections etiskt tillverkade, handvävda och hand-tuftade mattor stödjer Care & Fair. Här hittar du stora mattor, mellanstora mattor i olika material och stil som passar alla rum och behov. Köp stor matta till vardagsrum, matrum - exklusiva viskos/silkemattor i Tencel för finrummet. Slitstarka mattor i ull, tuftade, vävda och knutna - alla handgjorda. Söta djurformade mattor till barnrummet samt köksmattor i olika färger och mönster, både stora och små. Köp mattor på nätet hos Classic Collection eller hos våra återförsäljare.

Handgjorda mattor med unika mönster

Här hittar du ett brett sortiment av mattor med spännande mönster, som klassiska zebra mönster och mattor med vårt unika Key mönster. Vi har mattor som passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller i badrummet. Här finns eleganta mattor med goose eye mönster och marockanska mönster som blir en fin inredningsdetalj i rummet. Förändra ditt hem med en matta som matchar dina möbler. Mattor med mönster kan framhäva färgerna i ett rum och ger en inbjudande känsla. Matcha din nya mönstrade matta med kuddar, plädar och överkast från Classic Collection.

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

Vävteknik

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Stora mattor

Stora mattor i olika storlekar, färger, mönster, och material kan förekomma här hos oss på Classic Collection. För oss är det viktigt att våra stora mattor är slitstarka och erhåller hög kvalitét med lång livstid. En matta ska ju finnas länge till. Framför allt stora mattor ska man kunna räkna med att de håller sitt värde. Vi erbjuder därför flera olika mattor, som kommer i färg och mönster som passar in i fler olika rum. Nedan kan du läsa mer om stora mattor, men på vår sida finns det flera kategorier av mattor och andra produkter.

Vi erbjuder alltså flera olika mattor, inte endast i stor storlek. Vi vill erbjuda mattor som passar alla, så att det är upp till våra kunder att välja exakt vad de vill ha. Du kan enkelt sortera efter vilken matta som passar dig. Om du skulle ha några frågor eller funderingar kan du enkelt och smidigt kontakta oss här via vår hemsida. En god och hjälpsam kundservice är är viktigt för att våra kunder ska känna sig välkomna och vilja handla hos oss. Vår vision är att alltid erbjuda mattor, stor som liten, som passar bra till möbler i hemmet. Här på vår hemsida får du dessutom inspiration hur du kan nyttja en stor matta till ditt hem.

Stora mattor är ett av de mest väsentliga inredningsdetaljerna i våra hem. De fyller ut och lyfter upp varje rum på ett unikt sätt. Mattan skapar en känsla av behag att gå på dem, både för fötterna men också för synen. Våra hem ska kännas så hemtrevligt som möjligt, och vi på Classic Collection tror på att dessa mattor bidrar till en sådan stämning, till varje rum. Vi erbjuder etiskt tillverkade, handvävda och hand-tufyade mattor som även stödjer Care & Fair. Mattor är utan tvekan en väsentlig detalj till hemmet. Med hjälp av mattor kan man knyta ihop rum samtidigt som man kan skärma av rum. Ponera att du har en mindre lägenhet och vill gärna separera vardagsrummet från köket, då kan det vara fördelaktigt med en matta som ramar in soffan och soffbordet.

Dessutom håller mattorna fötterna varma på det kalla golvet. Du undviker repor från möbler och förbättrar akustiken exempelvis. Vidare skapar stora mattor en snygg helhet till hela hemmet som får det just att kännas som ett hem. Oavsett till vilket rum du behöver en matta kan vi erbjuda dig det du önskar. Vi tror att stora mattor är en viktig del av golvet i hemmet. Du kan därför läsa på mer om stora mattor här på vår sida. Vi på Classic Collection förespråkar kvalitét så att varje matta håller sitt värde under en lång tid.

 

Handgjorda mattor med unikt mönster

Vi på Classic Collection erbjuder som sagt ett brett utbud av mattor i olika storlekar, mönster, färger och material. Vad gäller våra stora mattor så kan du välja exempelvis klassiska zebra mönster och mattor med vårt unika Key mönster. Vi erbjuder mattor i olika utseenden så att det går att placera mattor i alla rum för alla olika personer. Vi erbjuder dessutom eleganta mattor med goose eye mönster och marockanska mönster som bidrar till en fin inredningsdetalj i rummet. Slitstarka mattor i ull, tuftade, vävda och knutna - alla handgjorda. Detta gör att våra mattor är av hög kvalitét och tillverkade med engagemang så att de håller länge.Vidare, finns det söta djurformade mattor till barnrummet samt köksmattor i olika färger och mönster, både stora och små. Köp mattor på nätet hos Classic Collection eller hos våra återförsäljare för ett bra pris.

 

Vart passar stora mattor?

Stora mattor går att använda lite vart man vill. Det kan vara för att fylla ut en yta i köket eller för att rama in soffan och soffbordet exempelvis. Stora mattor passar i alla olika hem, till de flesta rum. Vi har mattor som passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller i badrummet. Det finns mattor som är snygga till köksinredningen med färg och material. Samtidigt finns det stora mattor som ger en mysigare känsla som har mjukare material och går väl ihop med vardagsrummet. Fortsättningsvis, finns det mattor som uppskattas i barnrummet på grund av de olika djurmönster. Förändra ditt hem med en matta som matchar dina möbler. Mattor med mönster kan framhäva färgerna i ett rum och ger en inbjudande känsla. Matcha din nya mönstrade matta med kuddar, plädar och överkast från Classic Collection. Bortsett från det går det att placera stora mattor i vardagsrummet, köket eller matsalen, hallen, sovrummet, och badrummet.

 

Vad är viktigt att tänka på med en stor matta?

Det kan vara fördelaktigt att ta hänsyn till några aspekter innan du införskaffar dig din matta. Det är bra att dammsuga golvet ordentligt innan du lägger ner mattan där så att det inte bildas smuts som fastnar i din fina matta exemplevis. Fortsättningsvis, kan det vara bra att dammsuga din matta regelbundet så att den håller sitt utseende snyggt och fräscht. Det kan också vara bra att rotera din matta regelbundet för att man inte trampar ner en del av den konstant. Använd fläckborttagning om nödvändigt. Se till att ta reda på vilken fläckborttagning som passar bäst med färg och material. Till sist, kan det också vara bra att läsa på här på vår hemsida hur du bör tvätta din matta.

 

Skötselråd för dina mattor!

Genom att ta hand om din matta på bästa sätt kan du garantera livslängden och kvalitén på den. Du behöver inte alltid göra rent din matta men det kan vara bra att ta bort en fläck i samma stund som den uppstår exempelvis. Du kan även använda vår sök funktion och ta redan på vad som gäller för just din matta. Vår kundservice finns på här hos oss på vår sida, för att hjälpa dig, alla dagar! Oavsett hur många funderingar eller frågor du har, så hjälper vi dig. När du ska välja din matta behöver du också känna till vilka knep som är viktiga, såsom städning exemplevis. Det gör stor skillnad att försöka att inte trampa med smutsiga skor bland annat, då du kan förlänga kvalitéten och livslängden på din matta. Samtidigt kan det hända att man spiller mat eller smulor på mattan, speciellt om man har barn i huset, då kan det vara bra att göra någon slags rengöring då och då.

 

Dammsug

Det kanske inte alltid är enklare att dammsuga en matta än tom golv men det är definitivt värt det. Om du dammsuger din matta, runt möbler och på mattan så kommer den också att se mycket snyggare ut och se fräsch ut betydligt längre. Detta är inte något som behöver göras varje dag men åtminstone regelbundet.

 

Vädra

Fortsättningsvis kan det vara bra att vädra mattor ibland. En piskställning är idealet men de är inte alltid jättevanligt längre. Piska gärna mattan för att lösgöra smuts och för att låta luften cirkulera bättre mellan trådar och fibrer. Detta kan du också göra för hand.

 

Ta bort fläckar

Det finns många bra produkter man kan använda för sina mattor. Det är dock bra att ta reda på vilken exakt som passar din matta. Det är inte alltid nödvändigt att tvätta hela stora mattor faktiskt.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen