MODERNA MATTOR

Modern matta 

Classic Collection har ett stort utbud av moderna mattor, hos oss hittar du en snygg modern matta

Classic Collection har ett stort utbud av moderna mattor i olika former och färger för alla typer av rum och hem. Våra moderna mattor hjälper dig att leva stilsäkert, modernt och hållbart. Förutom att vi har ett stort intresse i att erbjuda våra kunder moderna mattor är vi även medvetna och uppmärksamma på hur konsumtionen av mattorna påverkar planeten. Därför väljer vi att arbeta med hållbara processer och material av bästa möjliga kvalitet som samtidigt har minimal påverkan på miljön. Hos oss hittar du alltså inte bara snygga och moderna mattor i mängder av former och färger. Du hittar även mattor som tillverkas under hållbara och rättvisa förhållanden.

Modern matta för alla rum

Nuförtiden kännetecknas en modern matta av färg och mönster. Många som inreder sina hem väljer alltså en matta med olika färger och mönster för att ge rummet liv och en atmosfär som är stimulerande. Det har även blivit allt vanligare med olika former på mattan. Exempelvis kan en eller flera runda mattor i rummet skapa en modern och stilsäker känsla om du har en rund ljuskrona i taket. Det är dock viktigt att mattan passar med den övriga inredningen i rummet. För att mattan ska passa så bra som möjligt bör du tänka på färg, storlek, form och mönster. En modern matta i dagens samhälle bör även vara skonsam för miljön. Hos Classic Collection hittar du moderna mattor för alla rum som tillverkas med hänsyn gentemot människor och miljö.

 

Moderna mattor som är trendiga just nu

I en djungel av mattor kan det vara svårt att veta vilka mattor som är inne just nu. För att göra denna djungel lite mindre har vi listat några mattor som är mycket populära. Mattor med lugg är perfekt för den som är ute efter en mysig matta som är skön att gå på. Luggmattor passar bra i vardagsrummet eller sovrummet eftersom de skapar en mjuk och härlig känsla. Även mönstrade mattor är populära och är ett bra alternativ för den som vill skapa en uppfriskande känsla. Runda mattor är lite av årets trend 2021 och passar bra i alla rum. Trasmattor är klassiska mattor som har blivit trendiga och är inne just nu. Trasmattan är känd för sin färgglada och old-fashion stil. Vi har listat dessa moderna mattor nedan.

Mattor med lugg
Mönstrade mattor
Runda mattor
Ryamattor
Trasmattor

Classic Collections moderna handvävda mattor

Våra moderna mattor är av högsta möjliga kvalitet och i största möjliga mån väljer vi material och processer som är hållbara. Dessutom är alla våra mattor handvävda under goda och etiska förhållanden som stödjer det Europeiska matt-initiativet. Classic Collections mattor ger dig det bästa av klassisk skandinavisk design samt de senaste trenderna inom textildesign. Vill du inreda ditt hem med kvalitet, omsorg och modernitet? Kolla in vårt breda utbud av moderna mattor och hitta din favorit.

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

Vävteknik

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen