Moderna mattor

Ta del av vårt stora utbud av moderna mattor i olika former och färger för alla typer av hem. Mattor med moderna inslag hjälper dig att leva både stilsäkert och hållbart. Förutom att vi har ett stort intresse i att erbjuda våra kunder moderna mattor är vi även medvetna och uppmärksamma på hur konsumtionen av mattorna påverkar planeten. Därför väljer vi att arbeta med hållbara processer och material av bästa möjliga kvalitet som samtidigt har minimal påverkan på miljön.

Storlek

Färg

Material

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Modern matta för alla rum

Nuförtiden kännetecknas en modern matta av färg och mönster. Många som inreder sina hem väljer alltså en matta med olika färger och mönster för att ge rummet liv och en atmosfär som är stimulerande. Det har även blivit allt vanligare med olika former på mattan. Exempelvis kan en rund matta i modern design skapa en trendig och stilsäker känsla ihop med en rund ljuskrona i taket. 

 

Trendiga mattor just nu

Är du nyfiken på vilka mattor som trendar just nu? I vår lista nedan kan du spana in trendiga mattor från vårt utbud. Välj mellan mattor i olika material, former och mönster.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen