Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Matta TRopical 140x200 Classic collection TRopical 140x200 Classic collection

Matta Tropical White/Aqua

"

Matta Tropical White/Aqua är en handvävd matta i härliga aquafärger på vit botten. Ullmatta Tropical Vit Aqua är en matta som passar lika bra under matbordet som i barnrummet eller vardagsrummet. Mattan är vändbar och kan därför slitas jämnt genom vändning. Ull är ett slitstarkt och smutsavvisande material vilket gör att ullmattor lämpar sig väl i både hall och kök. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring.

Material: Ull

Certifikat: Care & Fair.

Ullmatta Urban är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  • Lämnas in för fackmässig mattvätt.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

"Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra köpte även

Produkter

Handla

Information