Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Matta key PET titanium classic collection Matta key PET titanium classic collection Matta key PET titanium classic collection

Key PET Titanium

Matta Key PET Titanium är inspirerad antika grekiska mönster. Key Titanium är handvävd i Pet-Yarn och har ett klippt taktilt mönster. En grå matta är den perfekta basen i all inredning. Mattan finns i flera färger och storlekar.

Material: Återvunnen PET (polyethylene terephthalate). Som råmaterial är PET erkänt globalt som ett säkert, giftfritt, starkt, lättmaterial som är 100% återvunnet.

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 2cm

Certifikat: Care & Fair.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  • Kan vattentvättas, lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Mattor tillverkade av PET-yarn börjar ludda efter en tids användning. Detta är helt normalt och materialets egenskap. I vissa fall kan även mattan bli nopprig, detta är också normalt och kan enkelt tas bort genom att använda en nopp-maskin eller försiktigt klippas bort med sax. Materialet kan tappa lite av sin lyster efter en tids användning. Mattor i PET-yarn kan upplevas som att den blir smutsig snabbare än en matta i naturmeterial, detta beror på att mattans fibrer är slutna vilket gör att smutsen hamnar på ytan och inte går in i mattans fiber.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra köpte även

Produkter

Handla

Information