Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Gångmatta herringbone natural white classic collection Gångmatta herringbone natural white classic collection

Gångmatta Herringbone 80x200 NaturalGrey/White

Herringbone Natural Grey/White, en gångmatta i ull som finns i flera olika färger och storlekar. Det rena och klassiska fiskbensmönstret i Gångmatta Herringbone NaturalGrey/White kan tacksamt kombineras med andra färger och mönster. Gångmatta Herringbone Honey Gold är slitstark och smutsavvisande vilket gör att mattan passar de flesta miljöer. Perfekt som matta under matbordet, hallmatta eller matta för barnrum. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring.

Material: Ull.

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1cm

Certifikat: Care & Fair.

Herringbone är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information