Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Dörrmatta tangier titanium classic collection Dörrmatta tangier titanium classic collection

Dörrmatta Tangier 50x80 Titanium

"


Dörrmatta Tangier titanium, en mönstrad grå/vit dörrmatta i Petyarn. Classic Collection dörrmatta Tangier titanium är tillverkad i Petyarn som är ett återvunnet material, tillverkat av petflaskor. Materialet ser ut och känns som ull. Fördelen med Petyarn är att det är ett material som klarar av att ligga utomhus eller användas som badrumsmatta. Kombinera dörrmattan med gångmatta eller matta ur samma serie. Serien Tangier finns i flera färger.

Storlek: 50x80cm

Material: Återvunnen PET

Certifikat: Care & Fair

Mattorna är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.?

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Kan spolas av med vatten.
  • Kan ligga både ute och inne.

Alla våra mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

"Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information