Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Colorado Antracit Colorado Antracit Colorado Antracit Colorado Antracit

Matta Colorado Antracit

Handvävd och vändbar ullmatta i antracitfärgad ull

Vändbar ullmatta Ullmatta Colorado Antracit är vävd i ett diskret fiskbensmönster. Mönstret går ton i ton och tillsammans med mattans grå/bruna färg och mörkt svartblå varp blir mattans helhetsintryck väldigt diskret. Matta Colorado är vändbar. Då ull är slitstarkt och smutsavvisande är Colorado en perfekt matta för hallen, under matbordet eller till barnrummet.

Material: Ull.

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1cm

Certifikat: Care & Fair.

Matta Colorado är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug matta Colorado regelbundet (utan borste). 
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. 

Ullmatta Colorado är vävd för hand och därför helt unik. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information