Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Cloudy 110x160cm Naturit Cloudy 110x160cm Naturit Cloudy 110x160cm Naturit

Cloudy 110x160cm Naturit

Cloudy matta 110x160 cm, ett exemplar

Matta Cloudy är vävd i ull och har storleken 110x160cm. Mattan är fluffig och påminner om den traditionella Grekiska Flokatin. Här i en fantastisk naturvit ton. Mattan kan upplevas hal mot golvet och vi rekommenderar därför ett mattunderlägg för att motverka att mattan glider på golvet.

Material: Ull

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 3cm

Certifikat: Care & Fair, REACH

Copenhagen är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Lämnas in för fackmannamässig tvätt.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information