Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
matta In & Out biscay bay classic collection matta In & Out biscay bay classic collection

Matta In & Out Biscay Bay

1 190 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

En handvävd Indoor/outdoor-matta som passar utmärkt på terrassen. Utomhusmatta In & Out Biscay Bay är tillverkad av återvunna petflaskor. Garnet kallas Pet Yarn, ett garn som klarar att ligga utomhus sommartid då det ej möglar. För att förlänga mattans livslängd kan den med fördel ligga på trall eller lufttorka efter regn.

Material: 100% PET (Polyester)

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 4%.

Tjocklek: 0,8cm

Certifikat: Care & Fair.

In & Out är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  • Kan spolas av med vatten.
  • Kan användas både inne och utomhus.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produkter

Handla

Information