Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Matta-chevron-aluminium-classic collection Chevron Aluminium Matta-chevron-aluminium-classic collection Matta-chevron-aluminium-classic collection Matta-chevron-aluminium-classic collection Matta-chevron-aluminium-classic collection Chevron Aluminium

Matta Chevron Aluminum

6 690 kr
Storlek
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut

Vacker matta med vävt Chevron-mönster i grått

Matta Chevron är handvävd i Ull/Viskos och finns i flera storlekar. Mattans botten är vävd i ull och viskos och det taktila mönstret som framträder är i viskos. Matta chevron är mjuk och skön att sätta fötterna på.

Material: Viskos 80%, Ull 10%, Bomull 10% (varp).

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1,5cm.

Certifikate: Care & Fair.

Chevron är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet utan borste.
  • Lämnas in för torrtvätt, kan ej vattentvättas.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. 

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information