Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Verbier 80x200 Grey Melange Verbier 80x200 Grey Melange

Verbier 80x200 Grey Melange

2 350 kr
Finns i lager
Tillfälligt slut - kan förbokas.
.
Tillfälligt slut - kan förbokas.

Kraftig gångmatta i naturlig ofärgad ull

Gångmatta Verbier grey melange, en kraftig handvävd ullmatta i ofärgad ull. Verbier är en smutsavvisande, vändbar ullmatta. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring. Denna matta är perfekt att ha i hallen eller framför köksbänken då ull är naturligt smutsavvisande och mattan dessutom är vändbar.

Material: Ull - Nyzeeländsk ullblandning. Bomull (varp).

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 2cm

Certifikat: Care & Fair, REACH

Våra gångmattor är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

Dammsug regelbundet (utan borste).
Ta alltid bort fläckar direkt när de uppstår för bästa resultat.
Enklare fläckar kan oftast tas bort med fuktad trasa och galltvål eller såpa. Skumma upp medlet med ljummet vatten innan det appliceras.
Vid svåra fläckar lämnas produkten in för fackmässig tvätt.
Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information