Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Classic collection matta Raccoon Natural Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Classic collection matta Raccoon Natural Raccoon Natural

Matta Raccoon Natural

23 290 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Vacker handknuten matta i Marockansk stil med lång lugg och flätade fransar

Ullmatta Raccoon Natural är en handknuten matta i finaste ull, mönstret är assymetriskt och i jordiga färger. Mattan har delvis en lång och mjuk lugg. Raccoon är lika fin i sovrummet som vardagsrummet. Eftersom ull är smutsavvisande är denna matta mycket tålig och lätt att rengöra. 

Material: 100% NZ Ull

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 4cm

Certifikat: Care & Fair, REACH

Matta Raccon är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd:

Dammsug mattan regelbundet i luggens rikning (utan borste).
Denna matta luddar.
Lämnas in för fackmässig tvätt.
Denna matta luddar.

Luddning är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor. Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information