Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms

Ullmattor från Classic Collection

Ett brett sortiment handgjorda ullmattor - Flatvävda, lång eller kort lugg

I vårt sortiment hittar du mattor i olika utföranden. Letar du efter en matta att ha under det runda soffbordet har vi ett stort sortiment av runda mattor i olika färger.

Classic Collections snygga ullmattor är slitstarka, smutsavvisande och vissa är även vändbara. Vi har kollektioner som är av naturlig ofärgad ull, klassiska flatvävda ullmattor till köket, fluffiga ryamattor i ull till vardagsrum och sovrum. Mönstrade hallmattor, vändbara i ull. Våra ullmattor är certifierade med Care & Fair. Ullmattor har flera fördelar, de är naturliga, har ett naturligt flamskydd, dessutom är ull biologiskt nedbrytbart. Ull är väldigt slitstarkt och lättskött vilket gör att ullmattor lämpar sig väldigt bra i hall och kök. Matcha gärna dina prydnadskuddar med våra ullmattor och kika in våra kuddfodral i olika färger.


Ullmattor i flera olika stilar och färger

Classic Collections mattor i ull är så pass slitstarka och användningsbara att du kommer kunna ha mattan länge och använda den på olika ställen i ditt hem. Dessa handvävda mattor finns i klassiska färger som vitt, beige och grått eller mer färgstarka kulörer som gult, grönt och blått. Här finner du även vår unika kollektion av djurformade mattor, lekfulla mattor gjorda i mjukaste ull som passar perfekt till barnens rum! Matcha din ullmatta med mönstrade kuddar från Classic Collection eller en mysig ullpläd.

Läs mer
Stäng
Filtrera

Filtrera

Material

Färg

Design

Form

Tillverkningsteknik

Produkter

Handla

Information