Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
merino gångmatta grey classic collection merino gångmatta grey classic collection

Gångmatta Merino Grey

1 990 kr
Storlek
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut
Fullständiga skötselråd.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

">

Rejäl vändbar gångmatta i ofärgad ull

Gångmatta / hallmatta Merino Grey finns i en längd och flera färger. En grå ullmatta är den perfekta basen i alla hem. Ullmattan är vändbar, tillverkad av slitstark ull och lämpar sig därför bra som hallmatta, som matta framför köksbänken eller som en mysig matta vid sidan om sängen.

Material: Ull.

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1,5cm

Certifikat: Care & Fair, REACH.

Mattorna är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  • Fullständiga skötselråd.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produkter

Handla

Information