Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
djurmatta fluffy bear classic collection djurmatta fluffy bear classic collection

Djurmatta Fluffy Bear Vit

495 kr
Finns i lager
Nyhet!
.
Nyhet!

Söt liten fluffig isbjörn i vit ull

Matta Fluffy Bear är en liten handtuftad matta i form av en Polarbjörn. Denna djurmatta har längre lugg vilket gör den extra mysig. Mattan är en rolig detalj som passar lika bra som barnrumsmatta som i hallen eller framför den öppna spisen.

Material: Ull

Storlek: 60x90cm. Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 2cm

Certifikat: Care & Fair, REACH

Djurmatta Fluffy Bear är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd:

  • Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning (utan borste).
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Enklare fläckar kan ofta tas bort med en fuktig trasa och galltvål. Skumma upp tvålen i trasan innan den appliceras på mattan.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Du kanske även gillar
Andra köpte även
Matcha med

Produkter

Handla

Information