Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms

Cloudy 80x150 Naturvit

1 490 kr
Finns i lager
Tillfälligt slut, kan förbokas
.
Tillfälligt slut, kan förbokas

Vit fluffig ullmatta med lång lugg i Flokati-stil

Matta Cloudy är vävd i ull, storleken passar perfekt bredvid sängen eller som en mindre matta i barnrummet eller den lilla hallen. Mattan är fluffig och påminner om den traditionella Grekiska Flokatin. Här i en fin naturvit ton. Mattan kan upplevas hal mot golvet och vi rekommenderar därför mattunderlägg för att motverka att mattan glider på golvet.

Material: Ull

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 3cm

Certifikat: Care & Fair, REACH

Cloudy är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

Dammsug regelbundet (utan borste).
Denna matta luddar.
Lämnas in för fackmannamässig tvätt.
Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
Denna matta luddar.

Luddning är ett normalt beteende på denna typ av matta. Ofta luddar mattan som mest just då den är ny. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor. Det kan vara bra att veta att luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. 

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information