Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms

Badrumsmattor från Classic Collection

Mjuka & sköna mattor till badrummet

Uppdatera badrummet med en snygg matta från Classic Collection. Här hittar du badrumsmattor i olika färger med zebramönster, klassiskt rammönster eller med ett snyggt Greek Key mönster som livar upp badrumsgolvet. Våra badrumsmattor är tillverkade i 100% bomull som gör dem mjuka och sköna att gå på.

Hos Classic Collection hittar du mattor till alla rum. Gör hallen extra välkomnande och hitta din favorit bland alla våra fina gångmattorVi har även ett stort sortiment av mysiga barnrumsmattor!


Badrumsmattor i olika mönster

Här hittar du snygga, handgjorda och vävda bomullsmattor till ditt badrum. Våra badrumsmattor finns i olika färger och mönster som passar i både stora och små badrum. Mattorna är rektangulära och finns i storleken 60x90 cm och passar perfekt framför handfatet eller vid duschen. En badrumsmatta till badrummet blir en fin och mysig inredningsdetalj att sätta fötterna på. Välj en färg som passar till ditt kakel och inredning i badrummet. Matcha din nya matta med dörrknoppar och speglar från Classic Collection.

Läs mer
Stäng
Filtrera

Filtrera

Material

Färg

Design

Form

Tillverkningsteknik

Produkter

Handla

Information