Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Dörrmatta entrance iron gate classic collection Dörrmatta Entrance 50x80 Iron Gate

Dörrmatta Entrance Iron Gate

395 kr
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut

Elegant mönstrad dörrmatta i grått och vitt

Dörrmatta Entrance Iron Gate, en mönstrad grå/vit dörrmatta i Petyarn. Classic Collection dörrmatta Entrance Iron Gate är tillverkad i Petyarn som är ett återvunnet material, tillverkat av petflaskor. Materialet ser ut och känns som ull. Fördelen med Petyarn är att det är ett material som klarar av att ligga utomhus eller användas som badrumsmatta.

Storlek: 50x80cm

Material: 100% PET (Polyester)

Certifikat: Care & Fair

Key är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Kan spolas av med vatten.
  • Kan användas både ute och inne.

Alla våra mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Matcha med

Produkter

Handla

Information