Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Akita matta Classic Collection Akita Natur matta akita classic collection mattor Akita matta Classic Collection Akita matta Classic Collection Akita matta Classic Collection Akita Natur

Matta Akita Natural

5 490 kr
Storlek
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut

Handvävd mönstrad matta med fransar

Matta Akita Natural är en handgjord ullmatta med inslag av vikos. Ullmattan har ett taktilt mönster som går ton i ton med mattans beiga bottenfärg. Matta Akita passar lika bra som vardagsrumsmatta som en mysig matta att sätta ned fötterna på i sovrummet.

Material: 48% Bamboo Silke, 40% Ull & 12% Bomull (varp).

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1cm

Certifikat: Care & Fair. 

Matta Akita är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug matta Akita regelbundet (utan borste). 
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv. 

Akita ull/ Tencel-matta är vävd för hand och därför helt unik. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information