STORA KUDDAR

Älskar du inredning eller beundrar du kanske bara ett snyggt och samordnat hem? Om du befinner dig i en hetsig och kanske stressig vardag, så är ditt hem "heligt" på något vis, där du får tid för återhämtning och nedvarvning. 

En väsentlig förutsättning för detta är emellertid en stilren och estetiskt inredning. Din miljö runt omkring dig påverkar dig mer än vad du tror, de ständiga intrycken  har faktiskt en påverkan på ditt humör och välbefinnande. Så även om du inte är frenetiskt intresserad av konst, inredning, design eller estetik så är det ändå viktigt att basera ditt hem på några estetiska grundstenar. 

Här hos oss på Classic Collection förser vi dig som kund med ett stort utbud av snygga inredningsprylar samt olika mattor och kuddar. Alla produkter kommer i varierande former, material, design och därtill priser och storlekar. De varierande priserna och storlekarna gör att våra produkter når ut till en större målgrupp, för den som har en lägre såväl som hög budget. De olika storlekarna avser fungera för olika typer av kuddar, både små och stora

Läs mer
Stäng

Storlek

Material

Färg

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna

Så utmärker vi oss

Något annat som utmärker vår verksamhet är den cirkulära ekonomin som central drivande modell, utöver fokusering på stilrena och snygga inredningsprodukter så kännetecknas våra produkter även av hållbarhet och cirkulär ekonomi. Till exempel så är samtliga dörrmattor producerade av återvunna PET-flaskor. Därtill är de dessutom certifierade med Care & Fair. Kuddarna vidare är OEKO-TEX certifierade. Det är högst viktigt för samtliga företag idag att arbeta mot en hållbar strategi och riktning, vilket gör att CC är i framkant och ledande inom en hållbar framtid. Innovationen återfinns i kombinationen mellan attraktiva och eftersträvansvärda produkter som därtill är hållbara, vilket i sin tur gör dem konkurrenskraftiga. CC erbjuder således ett optimalt alternativ för dig som önskar handla fina produkter såsom kuddar eller annan inredning, men samtidigt är mån av miljön och vill värna om den genom att konsumera smart och hållbart.

Något som skiljer vår hemsida och produkter från mängden är att som besökare på vår hemsida får du se de olika produkterna både som studiobild, samt i verkligt dagsljus utan något filter, för att du ska få en så överensstämmande bild av verkligheten som möjligt. Därtill är produkterna alltid fotograferade i en estetisk och inredningsdesignad kontext såsom i ett vardagsrum eller sovrum, så att du samtidigt kan få tips och inspiration om hur du kan använda produkten eller ideér om hur du vill inreda ditt hem. Här presenterar vi kuddar i olika storlekar, små som stora, prydnadskuddar, kuddfodral, sammetskuddar, enfärgade, mönstrade kuddar samt innekuddar. Beroende på den kudde du är ute efter, erbjuder vi dig olika alternativ och flera valmöjligheter för att du ska hitta det du söker.

 

Hos oss på CC finner ni stora kuddar 

Hos oss på CC erbjuder vi kvalitativa kuddar och kuddfodral, till ett bra och rimligt pris. Att titt som tätt kunna variera och ändra kuddfodral i ditt hem eller på din soffa, är en nödvändighet inredningsmässigt. Genom att förnya kuddfodral i ditt hem kan skapa en känsla av ett helt uppdaterat hem, därför ser vi till att erbjuda ett flertal olika kuddfodral med exempelvis uddfodral i mjukt sammet, olika och spännande mönster, kuddar med tofsar eller kuddfodral i ull. Detta till rimliga priser så att du kan variera mellan de olika alternativen. Därtill är kuddfodralen otroligt smidiga att hantera, det finns ett blixtlås på undersidan så att du enkelt kan ta av fodralet och tvätta den i tvättmaskinen hemma.

Är du ute efter en sammetskudde? Dessa är otroligt mjuka och lena, vilket gör att de passar perfekt i sovrummet eller hos den lille, i barnkammaren. Dessutom är sammetskuddarna väldigt populära just nu, kanske på grund av dess sköna material eller optimala tillskott till en fin inredning. Vi har ett stort utbud av dessa med varierande pris och färg. Beroende på vad du föredrar och har för smak på din inredning i övrigt så kan kuddarna och kuddfodralet skilja sig åt. Om du till exempel gillar en minimalistisk och stilren inredning så är enfärgade kuddar väldigt passande. Enfärgade kuddar gör sig väldigt fina tillsammans med få nyanser i ett hem, såsom olika naturfärger runt om i hemmet. Om du istället föredrar färgglada möbler eller inredning som ger uttryck för din person så är mönstrade kuddar ett roligt alternativ. Det går att matcha och testa olika kuddfodral mot varandra, tillsammans mot resterande inredning för att se vad du gillar mest. Fortsättningsvis finns det innekuddar som består av 100 % polyester för att de ska vara så sköna och mjuka som möjligt mot din hud. Samtliga kuddar finns i storlekarna 40x60cm och 50x50cm. Köp och välj mellan dina olika favoriter, med det stora urvalen av fler materialtyper såsom bomull eller polyester samt sammet.

Utöver kuddar och kuddfodral har Classic Collection även ett brett sortiment när det kommer till mattor, både vanliga mattor men även dörrmattor som avses fungera inomhus såväl som utomhus. Det finns även andra inredningsprylar som grytunderlägg, glasunderlägg, plädar och överkast, dörrknoppar, ljusstakar, dekoration, bänkar och puffar, kapsylöppnare, tändsticksaskar, speglar och krokar. Se till att besök dessa kategorier också, för att matcha dina kuddar med en fin tillhörande matta eller andra dekorationer. Du får dessutom fri frakt för köp över 500 kronor och därtill en snabb leverans på 1-2 vardagar.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen