Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
classic collection Kudde zebra simply taupe beige classic collection classic collection Kudde zebra simply taupe beige classic collection classic collection Kudde zebra simply taupe beige classic collection classic collection Kudde zebra simply taupe beige classic collection classic collection Kudde zebra simply taupe beige classic collection

Kudde Zebra Simply Taupe

395 kr
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut

Zebrakudde i beige och vit bomull

Kudde Zebra Simply Taupe är en klassisk zebramönstrad kudde i bomull, kudden har en franskant i jute. Kudden är 50x50cm och kommer i flera färger. Denna kudde är beige och vit. Matcha gärna med tillhörande pläd. Kudde Zebra Simply Taupe är tillverkad i 100% bomull och mönstret är handtryckt på kudden. Kudden har en kant av Jute, enfärgad baksida och blixtlås i sidan. Fyllning ingår.

Storlek: 50x50cm

Innerkudde: Ja

Tvätt: Kemtvätt

Material: 100% Bomull, frans i 100% jute

Certifikat: OEKO - TEX certifierad, SA 8000

OEKO - TEX certifieringen garanterar att varan du köpt är fri från giftiga ämnen.

Classic Collections kuddfabrik är certifierad med SA8000, en certifieringsstandard som säkrar att mänskliga rättigheter tillgodoses på arbetsplatsen.

Alla våra prydnadskuddar är tillverkade för hand i Indien, detta gör att varje kudde är helt unik och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections kuddar så personliga och unika. 

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Andra köpte även

Produkter

Handla

Information