Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms
Kudde Casablanca vit 40x60 cm Classic Collection Kudde Casablanca vit 40x60 cm Classic Collection Kudde Casablanca Vit Kudde Casablanca Vit

Kudde Casablanca Vit

1 250 kr
Finns i lager
Nyhet! Leverans December/Januari
.
Nyhet! Leverans December/Januari

Vacker handknuten kudde i nyazeeländsk ull med fluffig lugg

Kudde Casablanca vit är gjord av en handknuten matta i finaste nyzeeländsk ull och har ett vackert mönster i high and low. Kudden är en fin detalj som passar lika bra i vardagsrummet som sovrummet. Designen är inspirerad av Marockanska mattor. 

Storlek: 40x60cm
Då våra kuddar är handgjorda förekommer storleksvariationer

Innerkudde: Ja, syntetfiber

Material: 100% handknuten nyazeeländsk ull

Certifikat: Care & Fair

Kudde Casablanca Vit är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd:

Ta alltid bort fläckar direkt när de uppstår för bästa resultat.
Mindre fläckar kan oftast tas bort med fuktad trasa och galltvål eller såpa. Skumma upp medlet med ljummet vatten innan det appliceras.
Vid svåra fläckar lämnas produkten in för fackmässig tvätt.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information