Fraktkostnad Sverige 59 SEK 

Inkl moms

Puff Zebra Svart/Vit

1 990 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Zebrapuff i ull med tofsar

Puff Zebra Svart/Vit är handtuftad i ull och har ett svart/Vitt zebramönster. Varje hörn pryds av en tassel. Puffen är en rolig detalj som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller hallen. Den perfekta extra sittplatsen eller som en skön fotpall till soffa/fåtölj.

Material: Överdrag i 100% tuftad Ull, fyllning EPP (Expanded Polypropylene). EPP har hög formåtergivning vilket innebär att fyllningen kommer att hålla sig mycket bra trots att puffen utsätts för konstant tryck vid användning.

Storlek: Då våra puffar är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 4%.

Mått: 55x55x35cm

Certifikat: Care & Fair

Puff Zebra Svart/Vit är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner.. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd:

  • Bär/dra inte puffen i tofsarna som bara fungerar som dekoration.
  • Lämnas in för fackmässig tvätt.
  •  Den elastiska EPP-fyllningen i våra puffar minskar över tid och kan behöva fyllas på.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Läs mer
Stäng


Du kanske även gillar
Matcha med

Produkter

Handla

Information