Dörrknoppar från Classic Collection

Handgjorda knoppar i mässing och nickel

Hos Classic Collection hittar du ett stort sortiment av inredningsdetaljer. Hitta din favorit bland våra grytunderlägg, runda speglar, sammetsbänkar med mera!

Classic Collections handgjorda dörrknoppar i mässing och nickel piffar upp den enklaste möbeln. Knopparna passar de flesta skåpdörrar och lådor. En lyxig knopp i mässing eller nickel förhöjer och förändrar en trött byrå eller lucka, resultatet blir en helt ny och unik möbel. I vårt sortiment hittar du dörrknoppar i olika material, former och utföranden. En dörrknopp från Classic Collection är tillverkade för hand som medför att vissa ojämnheter kan förekomma.

Dörrknoppar och väggkrokar i olika former

Här hittar du vårt urval av väggkrokar i mässing och förnicklad mässing. Här finns även olika knoppar i djurmotiv och Classic Collections egna monogram som passar fint att ha på en garderobsdörr tex. Vi har även ett stort sortiment av handtillverkade mattor. Kolla in våra lyxiga ullmattor i olika färger och utföranden. Tack vare att våra produkter är handtillverkade är varje produkt unik!

 

Läs mer
Stäng

Material

Form

@classiccollection.se

Låt oss inspireras av ditt hem, tagga dina bilder @classiccollection.se

Populära produkter i underkategorierna
Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen