CLASSIC COLLECTION MAGAZINE

Inredningstrender, guider & inspiration 

 

 

Inredningstrender 2021

På hösten känns det alltid extra roligt att ändra i inredningen. Passa på att byta ut plädar, kuddar och bänkar för en mysig känsla i vardagsrummet. När hösten kommer och det spenderas mer tid inomhus är det många som vill byta ut sin inredning.

 

Naturfärger & mjuka former

Hösten 2021 bjuder på en ombonad stil med hållbarhet i fokus. Jordiga färger som brunt och beige på textilier och mjuka former på möbler är en tydlig trend denna höst. Vi ser mycket naturfärgade ullmattor och mattor i jute.

Hösten bjuder på många mysiga dagar och vad passar då bättre än mysiga plädar till soffan eller sängen? Classic Collection har ett stort utbud av plädar som passar till varje hem. 

Ett hem blir inte fulländat utan en fin och mysig matta. Våra mattor hittar du i flera olika material och färger för att alla ska kunna hitta just sin favorit. 

Sittbänkar i olika färger och material är en inredningsdetalj som många väljer att inreda sitt sovrum eller vardagsrum med. En sittbänk nedanför sängen eller som en extra sittplats vid soffan. Spana in vårt utbud av puffar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen