CLASSIC COLLECTION MAGAZINE

Inredningstrender, guider & inspiration 

 

Inred med överkast & kuddar

Skapa hotellkänsla med ett lyxigt överkast i sammet och vackra kuddar. Ett överkast som bäddas stramt till hälften av sängens längd upplevs inbjudande och lyxigt, komplettera gärna med en lyxiga pläd vid sängens fotända. Bäddar man med överkastet hela vägen upp till sänggaveln får man lätt känslan av att man försöker dölja det som är under och sängen känns stängd. Komplettera hellre med neutrala eller vita sängkläder som passar oavsett färg på överkastet. Kanske har man ett tjockt och fluffigt överkast på hösten och vintern och ett lite tunnare överkast i bomull på sommaren, oavsett val så passar alltid de neutrala sängkläderna.

 

Bädda med vackra kuddar

Vackra prydnadskuddar gör att sängen ser väldigt lyxig och inbjudande ut. Tänk i rader när du placerar ut kuddarna. Ställ kuddarna upp i två rader med en stor kudde bakom en mindre kudde eller i rader med tre kuddar längst bak följt av två kuddar framför och avslutnings vis en kudde längst fram. Bädda med stora kuddar längst bak och fortsätt med små eller rektangulära kuddar längst fram, blanda gärna mönstrade kuddar med enfärgade kuddfodral i olika material och skapa en spännande bäddning.

Kuddar är enkla att byta ut efter säsong och kuddfodralen tar minimalt med plats i garderoben, dessutom är det ett billigt och enkelt sätt att förändra ett helt rum. På sommaren vill man ofta ha ljusare kuddar i bomull och lin medan man på höst och vinter vill ha kuddar och överkast i sammet och ull i mustigare färger. Jordnära färger i sovrummet skapar lugn och harmoni.

Skapa ett personligt uttryck med noga utvalda kuddar med vacker franskant eller kuddar med arbetad brodyr.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen