WE SHIP WITHIN EUROPE

Incl vat
Zuri Rug Classic Collection Matta Zuri Classic Collection Zuri Rug Classic Collection Zuri Rug Classic Collection Matta Zuri Classic Collection

Zuri

€715
Size
Available
Temporarily out of stock
.
Temporarily out of stock

Matta Zuri är handvävd i Ull/Viskos och finns i flera storlekar. Mattans botten är vävd i ull och viskos och det taktila mönstret som framträder samt är förhöjt är av viskos. Matta Zuri är mjuk och skön att sätta fötterna på och har ett vackert levande mönster. 

Material: Viskos, Ull, Bomull 10% (varp).

Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5%.

Tjocklek: 1,5cm.

Certifikate: Care & Fair.

Zuri är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet utan borste.
  • Lämnas in för torrtvätt till välrenommerad mattvätt, kan ej vattentvättas.
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. 

Read more
Close


YOU MIGHT ALSO LIKE
Match with

Categories

Shop

Information