WE SHIP WITHIN EUROPE

Incl vat

CLASSIC COLLECTION MAGAZINE

Inredningstrender, guider & inspiration 

 

 

 

Detaljerna som skapar en personlig touch!

Det är ofta de små personliga inredningsdetaljerna som lyfter rummet och gör det intressant. Små blickfång/stilleben att alltid trevligt att fästa blicken på. 

Noga utvalda ljusstakar tillsammans med en trave böcker och en vacker tändsticksask i mässing blir ett fint stilleben på soffbordet. På matbordet trivs ett vackert grytunderlägg i mässing och en trave glasunderlägg tillsammans med fredagens blombukett. Över soffan eller ett sideboard skapar en stor rund spegel djup och rymd till inredningen.

Upcycla din gamla byrå med nya knoppar, välj mellan lyxiga knoppar i klassisk design eller lekfulla knoppar i form av en giraff eller humla. Piffa upp hall och badrum med nya mässingskrokar. Vackra väl valda dekorationer förgyller ett helt rum.

Mjuka inredningsdetaljer

 

Inredningsdetaljer som present

De små inredningsdetaljerna är också väldigt uppskattade "gå bort" presenter. Våra glas/grytunderlägg packas i en fin svart gift box med guldmonogram på locket. Våra vackra ljusstakar i förnicklad mässing eller tändsticksaskar i mässing är uppskattade presenter.

 

 

 

Categories

Shop

Information