ULLMATTOR FRÅN CLASSIC COLLECTION

ETT BRETT SORTIMENT HANDGJORDA ULLMATTOR - FLATVÄVDA, LÅNG ELLER KORT LUGG

I vårt sortiment hittar du mattor i olika utföranden. Letar du efter en matta att ha under det runda soffbordet har vi ett stort sortiment av runda mattor i olika färger.

Classic Collections snygga ullmattor är slitstarka, smutsavvisande och vissa är även vändbara. Vi har kollektioner som är av naturlig ofärgad ull, klassiska flatvävda ullmattor till köket, fluffiga ryamattor i ull till vardagsrum och sovrum. Mönstrade hallmattor, vändbara i ull. Våra ullmattor är certifierade med Care & Fair. Ullmattor har flera fördelar, de är naturliga, har ett naturligt flamskydd, dessutom är ull biologiskt nedbrytbart. Ull är väldigt slitstarkt och lättskött vilket gör att ullmattor lämpar sig väldigt bra i hall och kök. Matcha gärna dina prydnadskuddar med våra ullmattor och kika in våra kuddfodral i olika färger.


ULLMATTOR I FLERA OLIKA STILAR OCH FÄRGER

Classic Collections mattor i ull är så pass slitstarka och användningsbara att du kommer kunna ha mattan länge och använda den på olika ställen i ditt hem. Dessa handvävda mattor finns i klassiska färger som vitt, beige och grått eller mer färgstarka kulörer som gult, grönt och blått. Här finner du även vår unika kollektion av djurformade mattor, lekfulla mattor gjorda i mjukaste ull som passar perfekt till barnens rum! Matcha din ullmatta med mönstrade kuddar från Classic Collection eller en mysig ullpläd.

Mehr lesen
Schließen

@classiccollection.se

Lassen sie sich von Ihrem zuhause inspirieren und markieren sie ihre fotos auf @classiccollection.se

Größe

Material

Färg

Gestalten

Thecnique weben

Das Produkt wurde in den Warenkorb gelegt