Badrumsmatta Maze 60x90 Simply Taupe/Vit

€65

Größe:

Auf Lager. Versand innerhalb von 1-2 Werktagen.
Nur noch wenige auf Lager (61 Stck.)
Voraussichtlich wieder verfügbar: 2023-03-12
Produkterinnerung

Geben Sie einfach Ihre E-Mail-Adresse ein und wir werden Sie informieren, wenn das Produkt verfügbar ist! Ihre E-Mail-Adresse wird bis zu 180 Tage gespeichert.

Badrumsmatta Maze är en vävd matta mönstrad i simply taupe/ vit med tofsar på kortsidorna. Bomullen är mjuk och skön att sätta fötterna på. Badrumsmattan är en stilig detalj som livar upp badrumsgolvet.

Material: 100% Bomull

Storlek: 60x90cm. Storleksvariation om +/- 5% kan förekomma.

Tjocklek: 1cm

Certifikat: Care & Fair

Våra badrummsmattor är certifierad med Care & Fair vilket är en organisation som arbetar för att ge arbetarna goda arbetsförhållanden, bra utbildning och skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Tvättråd: maskintvätt 30 grader.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mehr lesen
Schließen

@classiccollection.se

Inspirieren Sie uns mit Ihrem Zuhause und markieren Sie Ihre Fotos auf @classiccollection.se

Entdecken Sie die Sammlung

Das Produkt wurde in den Warenkorb gelegt