Solid - kollektionen

Vi är stolta över att presentera vår senaste kollektion av Handloom-mattor som är perfekta för att ge ditt hem en mysig och bekväm känsla. Dessa mattor har en tät lugg som ger dem ett utseende som liknar en handknuten matta. Tillverkade av högkvalitativ ull, är de mjuka och sköna att gå på och enkla att sköta om.

Classic collection matta solid blå

 

Classic collection ullmatta solid blå

 

Grön matta Solid Classic Collection

 

 

Rostfärgad matta solid classic collection

 

 

ullmatta solid beige classic collection

 

 

blå matta ull solid classic collection

 

 

 

Matta Solid i fyra färger

Vår Solid-kollektion finns i fyra vackra färger: beige, coral, blå och grön. Oavsett vilken färg du väljer, kommer du att ha en matta som passar perfekt i ditt hem. Lägg en Solid-matta i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor för att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Vad som gör dessa mattor ännu mer unika är att de tvättas på ett speciellt vis som ger dem ett väldigt levande utseende. Du kommer att märka att de inte känns platta som andra mattor, utan istället har en fin struktur och djup i färgerna. Denna teknik gör varje matta unik och ger den en personlig touch. 

 

ullmatta solid grön classic collection

Grön Matta Solid Classic Collection

 

Signerat Classic Collection

Alla våra mattor av signeras av våra leverantörer så att du ska veta vem som har gjort den och vart den kommer ifrån. Hantverket har gått i arv från generation till generation där vi värnar om tillverkningsprocessen, arbetsvillkoren och personen bakom varje produkt. 

 

beige matta solid classic collection

 

matta ull beige classic collection solid

 

 

UPPTÄCK SOLID

Produkten har blivit tillagd i varukorgen