Matta Labyrinth stormy eather classic collection Matta Labyrinth stormy eather classic collection

Labyrinth Stormy Weather

2 690 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Matta Labyrinth Stormy Weather är inspirerad av antika grekiska mönster. Med sitt geometriska mönster är Labyrinth Stormy Weather en lättplacerad matta som finns i två färger och flera storlekar. Ullmatta Labyrinth är handvävd i ull vilket gör den till en slitstark och smutsavvisande matta. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring.

Material: Ull.

Certifikat: Care & Fair.

Skötselråd: Dammsug regelbundet (utan borste), lämnas in för tvätt, mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Rekommenderade tillbehör till denna produkt