Matta key PET titanium classic collection Matta key PET titanium classic collection Matta key PET titanium classic collection

Key PET Titanium

6 190 kr
Storlek
Finns i lager
Tillfälligt slut
.
Tillfälligt slut
Produktbeskrivning:

Matta Key PET Titanium är inspirerad antika grekiska mönster. Key Titanium är handvävd i Pet-Yarn och har ett klippt taktilt mönster. En grå matta är den perfekta basen i all inredning. Mattan finns i flera färger och storlekar.

Material: Återvunnen PET (polyethylene terephthalate). Som råmaterial är PET erkänt globalt som ett säkert, giftfritt, starkt, lättmaterial som är 100% återvunnet.

Certifikat: Care & Fair.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Skötselråd: 

  • Dammsug regelbundet (utan borste).
  • Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  • Kan vattentvättas, lämnas in för fackmässig tvätt.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.Rekommenderade tillbehör till denna produkt